Vellen van bomen

De laatste oplossing is het vellen van een boom. Indien de boom aangetast, gevaarlijk of te groot geworden is, is vellen soms noodzakelijk. Het is belangrijk om velwerken te laten uitvoeren door specialisten en zo uzelf en anderen niet in gevaar te brengen.

Wij kennen persoonlijk geen gevaarlijke bomen. Voor elke situatie bestaat er een veilige oplossing om deze te vellen. Grote, moeilijk bereikbare, overhellende of zelf dode bomen vormen voor ons geen enkel probleem. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing op maat. Wij zijn uitgerust met gespecialiseerde  materialen en vakkennis voor het veilig en efficiënt vellen van uw boom.

Er bestaan zeer veel technieken om een boom te vellen op een veilige manier.

Contacteer ons  voor een gratis advies en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Naast het vellen van de boom kunnen wij een brede waaier van aanvullende diensten aanbieden. Op deze manier kunnen wij voor u een totaaloplossing voorstellen waardoor alle werken in één klap achter de rug zijn.

Wanneer wij een boom vellen zorgen wij er in de eerste plaats voor dat er in de omgeving niets wordt beschadigd door vallende blokken en/of takken. Wij maken gebruik van afvang- en katrolsystemen waardoor al de onderdelen van de boom worden opgevangen en zo geen schade kunnen aanrichten.

Naast de velwerken kunnen wij voor u het volgende doen:

  • Het versnipperen van de takken en/of stammen.
  • Het verwerken van gehele bomen tot biomassa.
  • Het uitfrezen van stronken

Wenst u het hout te gebruiken als brandhout ? Het hout kan door ons op uw gewenste maat gezaagd, gekloven en gestapeld worden.

Indien u andere wensen heeft,  bijvoorbeeld het gebruiken van de boomstam voor het verzagen van balken en/of planken, vraag ons meer informatie en de mogelijkheden.

Kortom Vanhees BVBA kan u een totaalpakket bieden naar uw wensen.

Indien u graag een vrijblijvende offerte wenst of gratis advies aarzel dan niet om ons te contacteren.