Snoeien van bomen

Bij snoeiwerken aan een boom heeft u een specialist nodig die kan analyseren hoeveel en waar er dient gesnoeid te worden.

Wij gebruiken geen ladders of hoogtewerkers, dus ook geen schade aan uw gazon, plantsoenen, enz. Vanhees BVBA beschikt over de kennis en vakkundigheid om een boom te betreden via klimtechnieken. Hierdoor kunnen we werken in een boom zonder zwaar materiaal en op een veilige en efficiënte manier. Door gebruik te maken van klimtechnieken kunnen we op alle plaatsen in de boom komen en zo de boom correct snoeien.

Het op een correcte wijze snoeien van een boom is zeer belangrijk. Gevolgen van snoeien zijn niet zo zeer te zien op korte termijn eerder meer op lange termijn. Bij onoordeelkundig ingrijpen kan men soms onveilige situaties creëren met soms onomkeerbare gevolgen voor de boom.

Snoeien dient te gebeuren in verschillende stadia van het groeipatroon van een boom. Hierdoor zal men op langere termijn een mooi gevormde en gezonde boom hebben, zonder gevaar voor boom en zijn eigenaar.

Dus indien u denkt aan snoeiwerken, laat u dan tijdig adviseren door een specialist die voor u

een juiste uitvoering garandeert.

Geniet van onze gratis service voor advies en controle van uw boom en contacteer ons  vrijblijvend.