Aanplantingen

Alles begint natuurlijk bij het aanplanten van de boom. Indien men hier gebruik maakt van een aantal vuistregels en zich laat adviseren voor de juiste standplaats en een toepasselijke grootte en soort kan men zich op lange termijn veel  last en overbodige kosten besparen.

Door onze contacten met boomkwekerijen over het hele land kunnen wij de door u gewenste

bomen en/of planten bestellen en aanplanten.

Bij de aanplanting komt meer kijken dan het graven van een plantgat.

Men dient rekening te houden met de waterhuishouding, de eventuele nood aan bemesting en het creëren van een ideale standplaats voor de boom.

Ook is de nazorg na het planten  van groot belang. De boom is het kwetsbaarst in het 1ste jaar na de aanplanting. Laat u bijstaan door vakmensen die zorgen voor een goed verloop en zonder onnodige kosten.

Ook voor het verplanten van bomen kunt u bij ons terecht. Hierbij hangt alles af van de grootte van de eventueel te verplanten boom en de plaatselijke situatie. Het verplanten van bomen is een ingreep die enige tijd vraagt zodat men de boom kan voorbereiden en een ideale nieuwe standplaats kan creëren.

Indien u graag gratis advies wenst hieromtrent, aarzel dan niet om ons te contacteren, wij maken voor u een totaaloplossing op maat.